De afgelopen paar dagen

3 juni 2017 - Edinburgh, Verenigd Koninkrijk

Opeens is het weer zaterdag. Nu is er de afgelopen dagen (lees: woensdag-vrijdag) niet heel veel bijzonders gebeurd. Ik was gewoon op stage en deed de standaard dingen. Wel ben ik donderdagavond naar een theater voorstelling geweest over het leven van Anne Frank en haar familie. Dit was een hele goede voorstelling over haar leven. Ook was er in het bijgebouw een tentoonstelling over haar leven, met foto's en een stukje beeldmateriaal. 

Ook vrijdagmiddag na stage heb ik een aantal leuke dingen gedaan. Allereerst heb ik kaartjes gereserveerd voor de Mary's King Close, dat is een ondergrondse tour onder Edinburgh waarin je kan zien hoe de mensen vroeger leefden. Dit hoop ik volgende week te doen samen met Luuk. Na 6 (lange) weken hoop hij a.s. maandag voor een week mij te bezoeken. Ik kijk er al erg naar uit! Verder heb ik die middag Jean geholpen met het kopen van een nieuwe telefoon en  2 paar nieuwe leesbrillen. Het was een drukke, maar zeker gezellige middag. 

Vandaag, zaterdag, ga ik 's middags met een uitje van de kerk mee. Een paar keer per jaar organiseren ze een picknicklunch. Ik ben erg benieuwd hoe dat zal zijn! 

Fijn weekend!

1 Reactie

  1. Agnes:
    3 juni 2017
    Gezellige picnick gehad??
    Nu de uurtjes aftellen.... je lief is er bijna !!